Vi som arbetar som ergonomer är antingen legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter eller legitimerade arbetsterapeuter. Tillsammans har vi en bred och lång erfarenhet inom kontorsergonomi. Vi jobbar mestadels ute hos våra kunder med att göra arbetsplatsanalyser och skapa friska arbetsplatser. 

Vi erbjuder olika paketlösningar till dig som kund, allt från en kort frukostföreläsning till djupa analyser med full dokumentation. Du bestämmer!

Vi erbjuder ergonomi genomgångar hos er.

Vi har tagit fram 3 olika paketlösningar. Oavsett vilken lösning ni väljer så utförs de av våra ergonomer som alla är leg. Fysioterapeuter/arbetsterapeuter eller sjukgymnaster

1. Ergonomiföreläsning

Det kan vara ett första steg för er som inte tidigare har jobbat med ergonomifrågor på arbetsplatsen. Ergonomiföreläsningen lämpar sig till exempel vid en morgonsamling eller på en utbildningsdag. Vår ergonom håller en föreläsning med fokus på er arbetsplats/miljö. Innehållet skräddarsys efter era önskemål.

2. Individuell arbetsplatsanalys

Vår ergonom gör en individuell analys av era medarbetares arbetsplatser där vi fokuserar på arbetsteknik med tangentbord och mus samt inställning av befintlig utrustning som bord, stol och bildskärm. Ni får ett kortfattat protokoll med utförda/rekommenderade åtgärder.

3. Komplett ergonomirond med dokumentation

En systematisk och dokumenterad genomgång av hela arbetsplatsen. Detta är den mest djupgående och omfattande analysen. Vår ergonom fördjupar sig i individen och vi ser till alla faktorer på arbetsplatsen. Allt dokumenteras väl och kan användas som underlag i ert arbetsmiljöarbete.

 

Vi skickar er gärna en prisuppgift på de olika paketlösningarna eller om ni har egna önskemål.

 

Vi skickar er gärna en prisuppgift på de olika paketlösningarna eller om ni har egna önskemål.

Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.